Jacqueline Kennedy

Lugupeetud lugejad!

Narva KR Kreenholmi raamatukogu kutsub teid üritusele

«Jacqueline Kennedy».

Jacqueline Kennedy on terve ajastu kangelanna. Tema elulugu on ametlike faktide ja vastuoluliste kuulujuttude kogum, kogu selle naise lugu on suursündmuste jada, olgu need siis kõige õnnelikumad või vastupidi põnevad ja isegi kohutavad. Jacqueline’ist on kirjutatud palju raamatuid, tehtud filme ning tema auks on loodud kümneid moemaailma meistriteoseid. Moeväljaannete hulgas on Jackie 20. sajandi kaunimate naiste seas.

Üritus toimub 18. aprillil kell 12.00

Ootame kõiki soovijaid!

Info: Narva KR Kreenholmi raamatukogu (tel. 3569392)

www.narvalib.ee (Kreenholmi raamatukogu)

 

Comments

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga