Narva Keskraamatukogu kaugtöökoht  

Narva Keskraamatukogu pakub kaugtöökoha ruumi, mis on sisustatud vastavalt kaasaja nõutele.

Lisainfo ja ruumi broneerimine: tel. 3592415 või tehnika@narvalib.ee

IMG b7fd86a638f4b21898025ac141531804 V

   

Kõndimise trenažööri kasutamine  

Narva Keskraamatukogus 3. korrusel 
saab kasutada trenažööri.
Trenazööri võib kasutada alates 12+

20230307 133053

   

Head raamatukogu külastajad!  

Narva Keskraamatukogu Kreenholmi raamatukogus on võimalik harjutada klaverimängu. Klaver asub raamatukogu 1. korrusel.

Eelregistreerimine: 35 69392

QDKuUtBpN6o

   

Uudised

   
2628. septembril 2020 kell 17.00 toimub Narva Keskraamatukogu lugemissaalis järgmine "Kohtumine ovaalse laua taga", kus esitatakse kirjandusajakirjade kevad- ja suvenumbrites aastal 2020 ilmunud teoseid.

Ajakirjas "Novõi mir" nr 4, 5 on ilmunud Irina Bogatõrjeva uus romaan "Sogra". See teos kirjeldab folklooriretki, mil autor töötas kolm hooaega Arhangelski oblastis. Nii saavad alguse paljud muinasjutud: ema suri, mees tõi kasuema majja, kus võttis vastumeelselt vastu kasutütre, saatis ta Baba Yaga - juurde ... Kuid Zhu, kellega juhtus sama asi, pole kindel, et ta muinasjutus üldse oli. Küla, kuhu ta sattus, on kusagil põhjas, kus päike kunagi ei looju, ümberringi on mets ja soo ning telefonivõrk ei tööta.

Ajakiri "Neva" nr 5 avaldas Andrei Novikovi romaani "Piparkoogikuberner". Irooniline fantaasiaromaan. Miks just piparkookide kuberner? “Meie jõud on mõnes mõttes ka piparkook, täis palju muinasjututegelasi ja tähendusi. Piparkoogid pärinevad sõnast pipar ... On selge, et piparkoogivalitseja on rahvale alati ihaldusväärsem kui tegelik valitseja. " Andrei Novikov kirjeldab humoorikalt ebatavalisi olukordi: "Kuberner ja papagoi", "Petrovitš ja vennad", "Kuberner ja tsensuur", "Petrovitš ja jalutajad" jt. Mida teeb piparkook Petrovitš: ta võitleb korruptsiooniga, mõtleb välja igiliikuri, saab kosmoseturistiks, mustlasparuniks ja otsustas isegi oma eluteed kahekordistada!

"Inostrannaja literatura" on ajakiri, mis tutvustab lugejatele väliskirjanduse uudiseid parimates venekeelsetes tõlgetes ning püüab tagada selle, et ajakirjas ilmuksid nii tuttavad autorid kui ka viimaste aastate kuulsad nimed. Ajakirja neljandas numbris ilmus Moralese romaan Mario Roberto "Obrahe". Romaan "Obrahe" on kirjaniku esimene kirjanduslik kogemus, 1971. aastal pälvis romaan kohalikul kirjandusvõistlusel esikoha, kuid siis läks käsikiri kaotsi ning romaani koopia leiti ja avaldati alles 2010. aastal. Romaan jutustab poisist Guichost, kes muutub "tähtsusetuks". Vabariigi presidendiks “, kus tegelik võim kuulub kaitseministrile.

Nendest, nagu ka muudest kirjandusajakirjades "Znamja", "Družba narodov", "Novõi mir", "Neva", "Moskva" avaldatud teostest - räägime järgmisel "Kohtumisel ovaalse laua taga" mis toimub esmaspäeval, 28. septembril 2020 kell 17.00 lugemissaalis.

Info: tel. 35 95545 Lugemissaal
   

Äripäeva teabevara  

bubbleset
   
Narva linna andmekaitsetingimused
   
EPR logo final
   

Head lugejad!  

logoViivisvabalt saab raamatuid tagastada raamatukokku iga kuu esimesel esmaspäeval!
   

Arvutikursused algajatele  

notebook
Narva Keskraamatukogu pakub abi algajatele arvuti ja nutiseadmete kasutajatele. Konsultatsioonid on individuaalsed ning toimuvad Narva Keskraamatukogus.
Küsige julgesti abi. 

Ootame teid tööpäevadel kella 10.00-17.00.  Registreerida saab telefoni teel. 56 311 410
.
   

3-D printimise töötuba  

3d printer costKui sa tahad teada,
kuidas töötavad 3D printerid,
siis tule Narva Keskraamatukogu
innovatsioonilaborisse MakerLab tasuta töötuppa!

Helista 55 35 377

   

Laserlõikuri töötuba  

llKui sa tahad teada, kuidas töötab laserlõikur, siis tule Narva Keskraamatukogu innovatsioonilaborisse MakerLab tasuta töötuppa!

Helista 56 311 410
   
© Narva Keskraamatukogu 2022